“29 Mayıs ARÖMER’den Bursa Arapça Öğretmenlerine Eğitim”

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Arapça Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi ARÖMER Müdürü Yrd. Doç. Dr. İbrahim Helalşah, 16 Ekim Cuma günü Bursa Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Bursa Belediyesi Kongre Merkezi’nde düzenlenen “29 Mayıs ARÖMER’den Bursa Arapça Öğretmenlerine Eğitim” programına katıldı.

Bursa Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Mehmet Arı ve Öğ-Der Bursa İl Başkanı Yusuf Gürken başta olmak üzere yaklaşık 130 Arapça öğretmeninin hazır bulunduğu, Gülçiçek Hatun Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi Müdürü Ertuğrul Şengül’ün ve öğrencilerinin de önemli katkılarıyla gerçekleşen bu programda “ARÖMER’in Arapça Öğretimi Metodları” ele alındı.

Arapça öğretimi hususunda ilklere adım atan ARÖMER’in kurucu müdürü İbrahim Helalşah’ın zengin sunumlarıyla gerçekleşen seminere, katılımcı Arapça öğretmenleri ve diğer eğitimciler tarafından gösterilen büyük ilgi neticesinde ARÖMER eğitim seminerlerinin devam etmesi talep edildi.

ARÖMER daha kapsamlı ve uzun süreli eğitimlerle Bursa’ya ve Türkiye’nin her tarafına hizmet götürmeye devam edecek.

hrftghr 2