Arapça Hocasını Biz Seçtik, Siz İstihdam Edin!

29 Mayıs Üniversitesi Arapça Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin ( ARÖMER ) yürüttüğü ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen AHT ( Arapça Öğretmenleri Haydi Türkiye’ye) projesine dünyanın dört bir yanından CV’lerini göndererek başvuran ve anadili Arapça olan Arapça öğretmenleri için gerekli inceleme ve mülakat yapılmış, belirlenen kriterleri taşıyan, nitelikli öğretmenlerimiz seçilmiş bulunmaktadır.

Türkiye’deki Arapça öğretiminin gelişmesi ve nitelikli Arapça öğretmen ihtiyacını karşılama gibi birçok hususta büyük katkıları olan bu dev proje ilahiyat fakülteleri ve imam hatip okulları başta olmak üzere birçok eğitim kurumu tarafından rağbet görmektedir.

Başarılı bir şekilde hayata geçirdiği projeleri, deneyimli hocaları ile Türkiye’de Arapça eğitimi noktasında güvenilir bir yer edinmiş olan 29 Mayıs Üniversitesi ARÖMER referansıyla AHT öğretmenlerimizi istihdam etmek isteyen üniversite ve kurumların ARÖMER Müdürü Yrd. Doç. Dr. İbrahim HELALŞAH ile irtibata geçmeleri rica olunur.

e-mail adresi: dr.ibrahim1977@gmail.com

GSM: 05356191729

Not: İrtibata geçilmesi durumunda öğretmenin CV, mülakat dökümü ve demo ders videoları ilgili tarafla paylaşılacaktır.