ARÖMER 15 Bin Youtube Abonesini Kutluyor!

Toplumun her kesiminden insanların bilgi ve becerilerini artırmaları için ihtiyaç duyulan alanlarda Arapça eğitim programları, kurs, seminerler düzenleyen 29 Mayıs Üniversitesi Arapça Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (ARÖMER); yine pandemi döneminin önemini arttırmış olduğu online eğitimlerine hem canlı derslerinde hem de toplumun ihtiyaç duyan her kesiminin Arapça bilgisine ulaşabilmesi amacıyla video içerikleriyle online eğitimini desteklemek üzere ARÖMER 29 Mayıs Üniversitesi Youtube Kanalını faaliyete geçirmiştir.

Pandeminin başlangıcından itibaren sürekli ve etkin bir şekilde kullandığımız Youtube kanalımız aracılığıyla Arapça öğrenirken doğru bilgilere ulaşmak isteyen kursiyerlerimize ve öğrencilerimize hitaben ürettiğimiz içerikleri paylaşmaktayız. Bu içeriklerimizi Dil Kalıpları, Ekonomi, Lügat-ün Nebi, Doğru Konuşalım, Edebiyat gibi oynatma listeleri ile bir düzen içerisinde ve istikrarlı olarak takipçilerimize sunmaktayız. İçeriklerimizin ilgi çektiğini kanal istatistiklerinde gördükçe topluma sağladığımız katkıdan duyduğumuz mutluluğumuz ve içerik üretimi sırasında hissettiğimiz heyecan giderek artmakta, 15 bin abone sayısına ulaşmış olmamızı gururla kutlamaktayız!

Siz de Arapça bilginizi geliştirmek için ARÖMER 29 Mayıs Üniversitesi Youtube kanalımızı takip edebilirsiniz.

Kanalımızın linki: https://youtube.com/c/ARÖMER29MayısÜniversitesi