ARÖMER ve Bayyinah Enstitüsü’nün Ortaklaşa Düzenlediği “Arapça Yaz Eğitim Programı” 15 Farklı Ülkeden 135 Öğrencinin Katılımıyla Gerçekleştirildi.

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Arapça Öğretim Merkezi (ARÖMER) ve Bayyinah Enstitüsü’nün Ortaklaşa Düzenlediği ‘’Arapça Yaz Eğitim Programı’’ 15 Farklı Ülkeden 135 Öğrencinin Katılımıyla Gerçekleştirildi.

Arömer, düzenlediği ‘’Arapça Yaz Eğitim Programı’’ ile 15 farklı ülkeden gelen öğrencilere unutulmaz bir deneyim yaşattı. Bayyinah Enstitüsü aracılığıyla ARÖMER’e katılan öğrenciler, dünya genelinden geniş bir katılımı temsil etti. Programa ABD, İngiltere, Fransa, Kanada, Avustralya, Kenya, Filistin, Lübnan, Belçika, Danimarka, İsviçre, Pakistan, Hindistan, Endonezya ve Malezya gibi pek çok ülkeden öğrenci katılım sağladı.
ABD’den Malezya’ya kadar uzanan geniş coğrafyadan katılan öğrenciler, bir ay boyunca yoğun bir eğitim süreci geçirdiler ve başarıyla tamamladılar. Program sonunda sertifikalarını almaya hak kazanan öğrenciler, ARÖMER’in eğitim kalitesine dair büyük memnuniyetlerini dile getirdiler.
Katılımcılar, gelecek yıllarda da ARÖMER’de eğitim almaktan heyecan duyduklarını belirterek, bu deneyimin kendileri için önemli bir dönüm noktası olduğunu vurguladılar. ARÖMER ise kültürel çeşitliliği ve eğitim kalitesini ön planda tutarak, uluslararası öğrencilere kapılarını her zaman açık tutacağını ifade etti.